diumenge, 7 d’octubre del 2007

Primer acte reivindicatiu de l'Associació Santboiana Proseleccions Esportives Catalanes

En el transcurs de l'emocionant partit de rugbi celebrat en el Baldiri Aleu aquest diumenge, entre la U. E. Santboiana i el C. D. El Salvador de Valladolid, partit que lamentablement ha perdut l'equip local per 13 a 23, ha efectuat el seu primer acte reivindicatiu i de presentació l'Associació Santboiana Proseleccions Esportives Catalanes.
Tres dels components de la Junta Gestora de l'Associació i altres afiliats, van procedir a la col·locació d'una gran pancarta (que es poden veure en les fotos adjuntes) van repartir adhesius i tríptics facilitats per la "Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes" i va ser ondada una gran bandera en el transcurs de tot el partit que ha estat retransmès en diferit pel Canal 33 de la televisió catalana i al que han assistit nombrosos socis i simpatitzants de la U. E. Santboiana

L'entitat es va crear el passat dia 28 de setembre en una reunió que va tenir lloc en Cal Ninyo i a la que van assistir una quinzena de persones. En la dita reunió es van aprovar els Estatuts de l'entitat i la seva Junta Gestora que va quedar configurada de la forma següent:
President: Félix Caparrós i Siles
Secretari: Josep Maria Comas i Valenzuela
Tresorer: Sergi Turiella Gómez
Vicepresident 1er.: Ferran Cobo i Forns
Vicepresident 2on.: Pedro Morón de la Fuente.

Posteriorment l'associació es va presentar el dia 1 d'octubre en el Registre d'Entitats i Associacions del Departament de Justícia de la Generalitat.

D'altra banda en l'acte de presentació del llibre Nació.Cat de Saúl Gordillo (5 d'octubre) , es va dur a terme un avanç del Bloc elaborat per l'entitat i que en breu serà inaugurat oficialment i del qual donarem complerta informació.

Amnistia Internacional

Una entrevista sobre la Feria de Abril de Barcelona