divendres, 16 de novembre del 2007

Ha mort el santboià Miquel Puig i Vargas

El santboià Miquel Puig i Vargas ha mort a les 14,30 hores del dia d'avui al oncològic d'Hospitalet a conseqüència d'una mortal malaltia.

Miquel Puig era en l'actualitat membre del Comitè Executiu Local de CDC en Sant Boi de Llobregat i formava part de la Secretària d'Acció Territorial i Municipal. Era un dels principals redactors del programa electoral de CIU pràcticament des de la seva afiliació al partit a principis dels anys 90. Treballava actualment en el Departament de Gerència de la Unió General de Treballadors de Catalunya (UGT). Amb anterioritat hi havia ocupat el càrrec de sotsdirector de l'empresa pública ADYGSA.
Miquel Puig estava casat i tenia tres fills. Vivia en el popular barri de Marianao.Tot aquell que ho coneix sap que és una de les ments polítiques més preclares que ha donat la nostra ciutat (Sant Boi) i el Baix Llobregat.
Va formar part del primer ajuntament democràtic de Sant Boi (1979-1983) com a regidor electe pel PSAN.
Les seves restes mortals han estat traslladats al Tanatori de Sant Boi (Polígon Salines) on es troben en l'actualitat.
Demà dissabte, dia 17 de novembre, a les 16,30 h. s'oficiarà una cerimònia laica a la capella del tanatori. Posteriorment les seves restes seran traslladades al Cementiri de Collserola en El Papiol.
Descansa en pau amic.

Amnistia Internacional

Una entrevista sobre la Feria de Abril de Barcelona