dimarts, 5 de febrer del 2008

Comunicat de la Comissió de la Dignitat

Hola amics i amigues de la Comissió de la Dignitat,

Et volem convocar per participar en un senzill però important acte de la Comissió de la Dignitat aquest divendres que ve, dia 8 de febrer, a un quart d'una del migdia (12.15) a la porta de la Delegación del Gobierno Español a la ciutat de Barcelona. Voldríem que ens hi fessis costat.

Què hi farem? Es tracta de lliurar a aquella Delegació un requeriment judicial per tal d'exigir que el Govern Espanyol compleixi una ordre de l'Audiencia Nacional que en el seu dia manava el lliurament immediat a la Generalitat de Catalunya dels 7 lligals retinguts en el primer retorn de documents del 31 de gener del 2006.


Lliurarem a la premsa una còpia de l'ordre de l'Audiencia Nacional que ordenava auqest retorn i un escrit en què denunciarem la incapacitat del Govern espanyol no sols per complir les seves promeses, sinó de complir la mateixa llei i les ordres dels tribunals, malgrat que sempre ens vingui amb la cantarella que ens trobem en un "Estat de Dret".

Ens reunirem a un quart d'una (12.15) a la porta de la Delegación del Gobierno, a la cantonada dels carrers Marquès de l'Argentera i Duana.

Feu-nos-hi costat! Serà una acció que valdrà la pena.


Difongueu aquest missatge si us plau!


Comissió de la Dignitat Àrea de Premsa. Mòbil 625370661.

...................................................... També us volem informar d'aquest acte:
Acte a Òmnium Cultural de Barcelona
Dijous 7 de febrer 19 h. Lloc: Diputació, 276, pral. Barcelona. Entrada lliure
7 de febrer. Taula rodona: Els papers catalans a Salamanca: estat de la qüestió
Amb: Josep Cruanyes, advocat i portaveu de la Comissió de la Dignitat; Joan Anton Giménez, president de l'Associació d'Arxivers de Catalunya; i Odina Capo, filla del metge naturista Nicolás Capo (que té el seu arxiu a Salamanca).

Comissió de la Dignitat

Amnistia Internacional

Una entrevista sobre la Feria de Abril de Barcelona