dissabte, 29 de setembre del 2007

El diari Avui publica el meu article de rèplica a López Bofill

El diari Avui ha publicat avui dissabte el meu article de rèplica a Hèctor López Bofill (pàgina 24) obrint les pàgines de la secció Diàlegs.
Curiosament és la notícia més llegida del diari en la seva versió digital. Espero que els lectors d'aquest diari sàpiguen comprendre les bones raons que m'han impulsat a tal rèplica i que aquesta serveixi per a alguna cosa més que per crear polèmica.
Aquesta es la Versió PDF del article.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Distingit senyor, he llegit els dos articles i em costa de veure el motiu de la controversia, aparentment els dos autors defensen uns mateixos principis, per això em permeto demanar-li si pot explicar-ho millor, és per l'utilitzacio de la paraula gueto? i ha més motius?

Pedro Morón de la Fuente ha dit...

És bastant fàcil d'entendre:
La controvèrsia ve motivada perquè, sota el meu punt de vista, "el gueto" no ha estat precisament el que ha alçat els socialistes al poder a Catalunya. El PSC (PSOE) català no ha augmentat el seu poder al Parlament respecte a eleccions anteriors, més aviat va baixar en les últimes eleccions autonòmiques:
Qui els ha alçat a ostentar la presidència de la Generalitat?
El gueto?
atentament,
Pedro Morón

Anònim ha dit...

És vergonyós a aquestes altures que alguns pseudo independentistes utilitzin l'argument següent:
"Al cap i a la fi Montilla li parla en català als seus fills i nebots mentre Artur Mas sembla ho fa en castellà"
L'anterior raonament ha estat escoltat en una conversa particular i a més a més llegit en un blog de Sant Boi. En ambdós casos han intervinguts polítics de renom en aquesta ciutat.
No els queden més arguments?

Amnistia Internacional

Una entrevista sobre la Feria de Abril de Barcelona