dimarts, 5 de febrer del 2008

Comunicat de la Comissió de la Dignitat

Hola amics i amigues de la Comissió de la Dignitat,

Et volem convocar per participar en un senzill però important acte de la Comissió de la Dignitat aquest divendres que ve, dia 8 de febrer, a un quart d'una del migdia (12.15) a la porta de la Delegación del Gobierno Español a la ciutat de Barcelona. Voldríem que ens hi fessis costat.

Què hi farem? Es tracta de lliurar a aquella Delegació un requeriment judicial per tal d'exigir que el Govern Espanyol compleixi una ordre de l'Audiencia Nacional que en el seu dia manava el lliurament immediat a la Generalitat de Catalunya dels 7 lligals retinguts en el primer retorn de documents del 31 de gener del 2006.


Lliurarem a la premsa una còpia de l'ordre de l'Audiencia Nacional que ordenava auqest retorn i un escrit en què denunciarem la incapacitat del Govern espanyol no sols per complir les seves promeses, sinó de complir la mateixa llei i les ordres dels tribunals, malgrat que sempre ens vingui amb la cantarella que ens trobem en un "Estat de Dret".

Ens reunirem a un quart d'una (12.15) a la porta de la Delegación del Gobierno, a la cantonada dels carrers Marquès de l'Argentera i Duana.

Feu-nos-hi costat! Serà una acció que valdrà la pena.


Difongueu aquest missatge si us plau!


Comissió de la Dignitat Àrea de Premsa. Mòbil 625370661.

...................................................... També us volem informar d'aquest acte:
Acte a Òmnium Cultural de Barcelona
Dijous 7 de febrer 19 h. Lloc: Diputació, 276, pral. Barcelona. Entrada lliure
7 de febrer. Taula rodona: Els papers catalans a Salamanca: estat de la qüestió
Amb: Josep Cruanyes, advocat i portaveu de la Comissió de la Dignitat; Joan Anton Giménez, president de l'Associació d'Arxivers de Catalunya; i Odina Capo, filla del metge naturista Nicolás Capo (que té el seu arxiu a Salamanca).

Comissió de la Dignitat

1 comentari:

Roger T. ha dit...

Sr. Pedro Morón, pel que he entés, em sembla que no accepta comentaris al seu bloc. Bé, vostè tindrà els seus motius. Només li volia dir, que fa un temps que segueixo el que vostè fa i diu, i des d'aquí li vull trametre la meva admiració i respecte. Rebi una salutació molt cordial.

Amnistia Internacional

Una entrevista sobre la Feria de Abril de Barcelona